steve carell’in the office’in birleşmesiyle ilgili ilginç bir fikri var

steve carell’in the office’in birleşmesiyle ilgili ilginç bir fikri var


yok ya öyle yapmasak mı acaba?


Artık iyice yılan hikayesine dönen ve bizimde tekrardan izleme hevesimizin kalmadığı The Office’in geri dönmesi ihtimaliyle ilgili dizinin baş karakterlerinden Michael Scott’ı canlandıran Steve Carell, kendi fikrini açıkladı.

En son konuyla ilgili dizinin ABD versiyonunu hayata geçiren Greg Daniels, projeyle ilgili en büyük korkusunun insanları hayal kırıklığına uğratmak olduğunu açıklayarak kapıyı tamamen kapatmayan bir açıklama yapmıştı. Dizinin Steve Carell hariç bütün isimlerinin The Office’in olası geri dönüşü için yeşil ışık yaktığı da bir gerçek. Carell ise “Dizi şu anda yayınlandığı dönemden daha popüler. O yüzden sürekli bu soruyla karşılaşıyorum ve yanıtlamaktan yoruldum.” diyerek Isaac Newton’ın etki tepki prensibine selam dururken misafir olduğu Ellen DeGeneres Show’da programın devamıyla ilgili kendi fikrini açıkladı.

ABD televizyon tarihinin bir başka kült yapımı olan Cheers’tan konuyu açan Carell, “The Office’i yeniden çekmek değil de The Office kadrosuyla Cheers’ın devamını yapsak ne güzel olur değil mi?” diyerek yüzümüze bir adet Mona Lisa gülüşü kondurdu. Dizide bir kez daha yer alma konusunda isteksizliğini bildiğimiz Carell, konuyu başka yere çekerek yine bizi hüsrana sürükledi.

Artık bizim de çok hevesimizin kalmadığı The Office reboot’u yerine dizinin orjinal bölümlerini izleyip güleriz, kimse merak etmesin…