susam sokağı’nda bir dave grohl

susam sokağı’nda bir dave grohl


big bird ve elmo’yla here we go song performansı


ABD çıkışlı Sesame Street, bizdeki bilinen adıyla Susam Sokağı, çoğumuzun çocukluğuna kıyısından köşesinden dahil olmuş bir çocuk dizisiydi. Elmo, Big Bird, Kurabiye Canavarı, Kurbağa Kermit gibi karakterleriyle aklımıza kazınan çocuk dizisi yayın hayatına ara vermişti. Görünen o ki Sesame Street yapımcıları bu aradan sıkıldı ve ‘’Sesame Street’s 50th Anniversary Celebration’’ kapsamında ekranlara dönmeye karar verdi.

50. sezonunu dolduracak yapım, bu tarihi sezon için büyük sürprizlerle geri dönmüşe benziyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde karşımıza Foo Fighters’ın frontman’i Dave Grohl’la çıkan yapım, iddialı bir başlangıç yaptı diyebiliriz. Elmo ve Big Bird karakterleriyle ekrana çıkan Grohl, 50. yıla özel ‘’Here We Go Song’’ şarkısını seslendirdi.

Eğlenceli diyalogları ve muhteşem sesiyle Susam Sokağı’nı birleştiren Dave Grohl’un performansını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Unutmadan söyleyelim, geçtiğimiz günlerde açıkladıkları habere göre (ne zaman yayınlanır bilmiyoruz ama) Foo Fighters yeni albüm çalışmalarına başlamış. Dave Grohl ve ekibini oldukça hareketli günler bekliyor diyebiliriz. Haydi bakalım.