the end of the f***ing world’ün 2. sezonu netflix’te yayında

the end of the f***ing world’ün 2. sezonu netflix’te yayında


graham coxon imzalı yeni şarkı da cabası


Geçtiğimiz yıl Netflix’in bizlere verdiği en tatlı hediyelerden biri olan The End of the F***ing World‘ün 2. sezonu bugün itibariyle yayında. Peki The End of The F***ing World’ün 2. sezonunun dizi müziklerinin arkasındaki ismin Blur‘ün yetenekli gitaristi, britpop’un taçsız kralı Graham Coxon‘ın yaptığını biliyor muydunuz? Bilmeyenler Coxon’ın ikinci sezon için bestelediği şarkılardan She Knows’u aşağıda dinleyebilir.

Charles Forsman‘ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan dizi Charlie Covell tarafından Channel 4 ve Netflix ortak yapımıyla televizyon dünyasına uyarlanmıştı. Dizi, 17 yaşındaki psikopat ergenimiz James ile ülkemizde “sınıfın en arka sırasında walkman dinleyen liseli”nin izdüşümü olan asi ve yalnız genç kızımız Alyssa’nın hikayesini anlatıyor.

Hayvan öldürmekten sıkılan ve sıranın insanlara geldiğini düşünen James, Alyssa’yı öldürmek için onunla sevgili olur. Ateşle barutun yan yana gelmesiyle ortalığın alev aldığı The End of the F***ing World, ikilinin başlarına gelen türlü belaları ve yaşadıkları aile travmalarına rağmen hayatta kalma mücadelelerini anlatıyor.

5 Kasım itibariyle online olan başarılı yapımın fragmanını izleyip, hafızalarını tazelemek isteyenler buyursunlar: