the killers, 2020 için bir albüm sözü verdi

the killers, 2020 için bir albüm sözü verdi


imploding the mirage geliyor


Hafızamızı yoklayıp “Bu The Killers ne yaptı?” diye sorunca en son 2017’de çıkardıkları Wonderful, Wonderful albümü ve bu seneki Glastonbury’nin demirbaşı olarak hatırladığımız The Killers, yeni uzunçalarının duyurdu. Brandon Flower ve saz arkadaşlarının altıncı stüdyo albümü olacak Imploding The Mirage 2020 baharında çıkacak, hemen ardından da The Killers’ın Birleşik Krallık sınırlarındaki en büyük turnesi başlayacak.

Stadyumları dolduracakları bu turnede Manic Street Preachers, Blossoms ve Sam Fender gibi isimlerin eşlik edeceği grup, geçen ay paylaştığı şarkı listesiyle albümü bize ucundan koklatmıştı. Flowers, bu albümü kendisinin müziğe aşık olduğu yer olan Utah’ta kaydettiklerini belirtip albümde bir The Killers klasiği olan synthesizer’lardan bolca kullandıklarını da belirtti.

Grup üyelerinden Ronnie Vanucci Jr’da daha önceden bunun bir konsept albüm olabileceği yönünde açıklamalarda bulunmuş ve daha eğlenceli bir albümle hayranların karşısına çıkacaklarını belirtmişti.

Daha önce Glastonbury 2007’de hayal kırıklığı yaratıp 2017’de sürpriz bir sahneyle bunu telafi eden grup, seneye formda olacak gibi gözüküyor.