the new pope’un ikinci fragmanı yayınlandı

the new pope’un ikinci fragmanı yayınlandı


baba, oğul ve john malkovich


Televizyon dünyasının dahi çocuğu HBO, Amerikalı ilk Papa Pius XIII’in öyküsünü anlatan The Young Pope’un devamı niteliğindeki yeni dizisi The New Pope‘tan ikinci fragmanı paylaştı.

The Young Pope’taki performansıyla Altın Küre adaylığı kazanan Jude Law’un hastanede bilinci kapalı şekilde bizlere merhaba diyeceği yeni dizide, onun yerini almaya hazırlanan Papa Giovanni Paolo III’ye usta oyuncu John Malkovich hayat veriyor. Dizinin yönetmeni Paolo Sorrentino, yeni mini dizilerinin Pius XIII’in girdiği koma sonrasındaki olayları anlatacağını belirterek “Kilise yeni bir Papa seçecek ve bu kişiyi de John Malkovich canlandıracak. Jude Law’un koması ne kadar sürecek henüz bilmiyoruz, belki bu iki papa bir araya gelebilir.” açıklamasıyla müjdeli haberi vermişti.

Yeni Papa Giovanni Paolo III’nin karakterini tasvir eden Sorrentino, “Muhteşem bir insan” fakat Papa Pius XIII’den daha “dengesiz” bir karakter olduğunu açıklayarak yeni sezondaki sürprizlere göz kırptı.

Marilyn Manson ve Sharon Stone‘un konuk oyuncu olarak görüneceği açıklanan iddialı mini diziden, John Malkovich’in ” Tüm dünya yeni papayı tanımalı. Bu abes bir şey değil, gereklilik.” diyerek bizlere racon kestiği fragmanı buraya bırakalım.