the rise of skywalker’dan bir posta daha fotoğraf ve bir fragman çıktı

the rise of skywalker’dan bir posta daha fotoğraf ve bir fragman çıktı


20 aralık gel artık


Disney’in çılgınca reklamını yaptığı Star Wars üçlemesinin son halkası Star Wars: The Rise of Skywalker’dan mini bir teaser ve görseller yayınlandı. Son zamanlarda Star Wars dozumuzu The Mandalorian karşılıyor olsa da Disney, gelecek ay sinemalarda yerini alacak film için tansiyonu yükseltmekten geri durmuyor.

J.J. Abrams’ın yönettiği The Rise of Skywalker’ın üzerinde fazlaca baskı var. Rian Johnson imzalı The Last Jedi’ın hayranlardan aldığı karışık tepkilerin ardından Abrams’tan seriye geniş kitleleri memnun edecek bir nokta koyması bekleniyor. Son üçlemenin başrollerinde yer alan Adam Driver, Oscar Isaac, Daisy Ridley ve Lupita Nyong’o’nun rollerine aynen geri döneceği filmde 2016’da hayatını kaybeden Carrie Fisher’ın da yer alacağını da belirtmeden geçmeyelim.

20 Aralık’ta vizyona girecek The Rise of Skywalker, Disney’in hayranları memnun etmek için son şansı gibi gözüküyor. Star Wars evreniyle bir türlü ne yapacağına karar veremeyen Disney, ayrı bir üçleme için Game of Thrones’un yapımcıları David Benioff ve D.B. Weiss’la anlaşmış fakat ikili kısa bir süre sonra projeden çekilmek zorunda kalmıştı.