the rise of skywalker’dan vizyon öncesi kısa bir sahne paylaşıldı

the rise of skywalker’dan vizyon öncesi kısa bir sahne paylaşıldı


gel artık 20 aralık


20 Aralık’ta vizyona girecek Star Wars: The Rise of Skywalker’dan vizyon öncesi mini bir sahne paylaşıldı. Hayranlarının gün belki de saatler sayarak beklediği yapım, 2015 yılında vizyona giren Star Wars: The Force Awakens ile başlayan ve Star Wars: The Last Jedi ile devam eden yeni Star Wars üçlemesinin son filmi olacak.

“En ünlü Jedi ailesinin yükselişi, aynı zamanda Skywalker efsanesinin nasıl sonu olacak? Rey gerçekten Dark Side’a mı geçecek? Çift uçlu ışın kılıcı sadece Jedi’ın bir rüyası mıydı? Yoksa 2. Death Star tamamen yok edilemedi mi?” gibi soruların cevabını alacağımız film, tanıtım videosunda dikkat çekici bir cümleyle bizlere ipucu veriyor: “Korkusuyla yüzleşmek bir Jedi’nin kaderidir.”

İlk filmin önemli yapı taşlarından biri olan fakat ikinci filmde görmediğimiz Knights of Ren, üçlemenin son filminde tekrar karşımıza çıkıyor. Kylo Ren’in karanlık taraftaki yardımcılarının hikayede nasıl bir rol alacağı ise şimdiden merak konusu.

Mark Hamill‘in Luke Skywalker’ı son kez canlandıracağı filmin oyuncu kadrosu oldukça kalabalık ve görkemli: Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo ve Billie Lourd önceki filmlerdeki rolleriyle seriye geri dönerken, Billy Dee Williams da son olarak The Return of the Jedi’da hayat verdiği Lando Calrissian karakteriyle üçlemenin son filminde hikayeye renk katacak.