uncut gems’in başrolü için adam sandler yerine sacha baron cohen ilk adaymış

uncut gems’in başrolü için adam sandler yerine sacha baron cohen ilk adaymış


hangisi daha garip bilemedik


Senelerdir yerli Türk komedi filmi tadındaki projeleriyle ABD’nin Cengiz Küçükayvaz’ı ödülünü verdiğimiz Adam Sandler, oyunculuk kariyerinin en ciddi rollerinden birinde izleyeceğimiz Uncut Gems filmine ilk etapta pek sıcak bakmamış. Komedi oyuncularından dram filmi yaratmak konusunda Nuri Bilge Ceylan’dan ders aldığı düşünülen Uncut Gems’in yönetmenleri Safdie kardeşler ise, ortamlarda dönen dedikodulara göre, Adam Sandler’ın projeyi kabul etmemesi durumunda Sacha Baron Cohen a.k.a. Borat’ı Uncut Gems filminin başrolü olarak düşünmüşler.

Farklı bir role soyunmak konusunda çekinceleri olan Sandler’ı Netflix’in yayınladığı istatistikler de destekliyor. Netflix, kendi platformlarında Adam Sandler’ın komedi içeriklerinin 500 milyon saatten daha fazla izlendiğini açıklayarak aslında ünlü aktörün kendi türünde ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne serdi.

2017 yapımı Good Time filmi ile isimlerini daha çok zikretmemizi sağlayan Josh ve Benny Safdie, yeni filmleri için yaptığı tek ilginç cast seçimi Adam Sandler da değil. Filmin oyuncu kadrosunda Idina Menzel, Lakeith Stanfield, Judd Hirsch‘ın yanı sıra NBA yıldızı Kevin Garnett ve ilk oyunculuk sınavını verecek olan Abel Tesfaye nam-ı diğer The Weeknd de var.

Adam Sandler’ı büyük fırsatlar peşinde koşarken aile hayatını ve işini dengede tutmada bocalayan ve işleri bir türlü yolunda gitmeyen bir kuyumcu olarak izleyeceğimiz, 13 Aralık’ta vizyona girecek filmin fragmanını da buraya bırakalım: