wong kar-wai blossoms’ı sinemadan önce televizyona uyarlayacak

wong kar-wai blossoms’ı sinemadan önce televizyona uyarlayacak


mendiller hazır


Chungking Express, In the Mood for Love ve 2046 gibi unutulmaz filmlerin efsanevi yönetmeni Wong Kar-Wai, geçtiğimiz Mart ayında duyurduğu Blossoms’ı sinemadan önce televizyona uyarlayacağını açıkladı.

Wong Kar-Wai, Jin Yucheng’in 2012 yılında yayımladığı Blossoms romanı üzerinde çalıştığını biliyorduk. Herkesin doğal olarak beyaz perdeye uyarlanacağını düşünüp yorumladığı projeden kafa karıştıran bir haber paylaşıldı. Usta yönetmen, beyaz perdenin yanında romanı aynı zamanda sinemaya da uyarlayacak. Kar-Wai, Mart ayında yeni filmi olarak duyurduğu Blossoms’ın Çin’in en büyük yapım şirketlerinden Tencent ile birlikte prodüktörlüğünü üstleceğini ve dizinin internette yayınlanacağını açıkladı. Blossoms’ın film uyarlaması ise televizyon uyarlamasından daha farklı olacak ve yönetmenliğini Kar-Wai üstlenecek.

Şangaylı genç bir iş adamının 1990’daki ekonomik patlamada zenginliği ve aşkı arama çabasına odaklanan Blossoms’ın sinema uyarlamasının, In the Mood For Love ve 2046 filmlerinin devamı niteliğinde olacağı açıklanmıştı. Blossoms’ın televizyon uyarlaması ve sinema uyarlamasının yapımlarına ne zaman başlanacağı ise şu an belirsiz. Filmle ilgili elimizdeki tek somut şey aşağıda paylaşılan afiş.