yeni batman filminden bir karakter daha belli oldu

yeni batman filminden bir karakter daha belli oldu


kimdir bu bella?


Warner Bros Co. ve Matt Reeves‘in tek seferlik bir proje olarak bakmadıkları ve ciddi bir ilişkiye döneceğinin sinyalini verdikleri The Batman filmi, oyuncu kadrosuna yeni yetenekler eklemeye devam ediyor. Geçen hafta The Penguin karakteri için Colin Farrell, bir uşaktan daha fazlası olan Alfred Pennyworth karakteri için Andy Serkis ile imza aşamasına gelen Warner Bros Co., ortamlarda dönen son dedikodulara göre sürpriz bir ismi The Batman filminin kadrosuna katmak üzere.

Robert Pattinson’ın Caped Crusader olacağı, The Riddler (Paul Dano), The Penguin (Colin Farrell), Catwoman (Zoe Kravitz) ve daha niceleriyle savaşırken bizlere “Ne çektin be Gotham City” dedirtecek film, görünen o ki Gotham City’nin bilindik iyi-kötü çatışmasını farklı boyutlara taşımaya hazırlanıyor.

ABD’nin en prestijli konservatuarı Juiliard’ı bitireli henüz bir yıl olan Jayme Lawson, Batman çizgi romanlarında daha önce görmediğimiz Bella karakterine hayat verecek. Bu karakter filmde Gotham City’nin belediye başkanı adayı olarak karşımıza çıkacak ve Lawson’ın kariyerindeki en büyük rol olacak gibi gözüküyor.

Christopher Nolan’ın üçlemesiyle başlayıp son olarak Joker filmiyle devam eden Gotham City üzerinden toplumların siyasi-sosyal röntgenini çekme işlemi The Batman filmiyle devam edeceğe benziyor. Yönetmen Matt Reeves’in Batgirl karakterini de filme eklemeye çalıştığını göz önüne alırsak şimdilik üç kötü karakter ile adalet savaşı verecek Batman’in yanında uşağı Alfred, komiser Gordon (Jeffrey Wright) ve Batgirl olacak.

Henüz iyi tarafa mı kötü tarafa mı hizmet edeceği bilinmeyen Bella karakteri, belki de yapacağı işler ve duracağı tarafla yeni Batman serisinin kilit karakterlerinden biri olacak.