yeni batman filminin alfred’i andy serkis oldu

yeni batman filminin alfred’i andy serkis oldu


kadro genişlemeye devam ediyor


Robert Pattinson’ı Batman’ı, Zoë Kravitz’i Catwoman’ı, Jeffrey Wright’ı Komiser Gordon’ı ve Paul Dano’yu The Riddler’ı canlandıracağı The Batman’in kadrosuna bir isim daha eklendi.

Matt Reeves’in yönetmenliğini üstlendiği The Batman’de The Penguin’i canlandıracağı konuşulan Jonah Hill’in anlaşmazlıklar nedeniyle projeden ayrılmasının ardından iki isim öne çıkmaya başlamıştı. Hatta projede yer almasına kesin gözüyle bakılan Colin Farrell ve Andy Serkis ikilisinden sonunda olumlu bir haber geldi.

Daha önce de yönetmen Matt Reeves ile birlikte çalışan CGI’lı rollerin kralı, The Lord of the Rings serisinin Gollum’u ve Planet of the Apes serisinin Caesar’ı olarak sevdiğimiz Andy Serkis’in Batman’ın sadık yardımcısı Alfred Pennyworth’ü canlandıracağı kesinleşti. Filmin yönetmeni Matt Reeves’in Twitter hesabından paylaştığı gif’le öğrendiğimiz gelişmeden sonra gözlerimiz Colin Farrell ve bir ihtimal two-face olarak izleyebileceğimiz Matthew McConaughey’ye çevrilmiş durumda.

Todd Phillips’in yönettiği Joaquin Phoenix’li Joker ile ya da herhangi bir DC filmi ile bir bağlantısı olmayacağı duyurulan The Batman’ın 25 Haziran 2021’de vizyona girmesi bekleniyor. Şu ana kadar görsel bir şeyler görmek için erken olsa da yaşanan her gelişmeyle heyecanlandırmaya devam eden film bakalım ne zaman toparlanmaya başlayacak.