yeni ezhel albümü lights out yayında

yeni ezhel albümü lights out yayında


fazla almanca sözlüğü olan?


Bizler nasıl olduğunu anlamadan bir anda müzik dünyasının ve dünyamızın merkezine oturan, 2000’li yılların başında Sagopa ve Ceza’nın ilk solo albümleri ile yaktığı ateşi yeni jenerasyonu da içine katıp büyüten Ezhel, dur durak bilmeden üretmeye devam ediyor.

Almanya’nın, hatta Stormzy ve Slowthai gibi isimlerden sonra Avrupa’nın en popüler ve başarılı ismi olan Ufuk Bayraktar aka Ufo361 ile kaydettiği Lights Out isimle geri dönen Ezhel, oyunu bir üst seviyeye taşımış gözüküyor. Yakın zamanda dinleyip videolarını izlediğimiz Wir sind Kral ve YKKE isimli iki teklinin de yer aldığı Lights Out 12 şarkıdan oluşuyor. Albümün arkasında ise her zaman olduğu gibi Bugy ve DJ Artz imzası var.

Daha önce dinlediğimiz iki teklinin yanı sıra Kendini Kaybet, Grind, Lights Out dünyadaki benzerlerine kafa tutacak şarkılar da barındıran albümü bir süre döndüre döndüre dinleyeceğiz gibi gözüküyor. Almanca kısımlar için bol bol sözlüğe başvuracağımız albüm Instagram  story’lerinden Facebook ve Twitter paylaşımlarına kadar uzu bir süre hayatımızdan çıkacak gibi durmuyor.