yeni fragman ile westworld evrenine bir adım daha yaklaşıyoruz

yeni fragman ile westworld evrenine bir adım daha yaklaşıyoruz


bu marka biraz tanıdık mı ne?


HBO’nun başarılı bilim kurgu dizisi Westworld’ün 3. sezonuna dair yeni bir fragman daha yayınlandı. HBO’nun resmi YouTube kanalında yayınlanan fragman, bizi Silikon Vadisi’ndeki teknoloji devi olan Incite Inc. şirketine konuk ediyor.

Şirketin kurucusu ve Westword’ün kadrosuna katılan isim Liam Dempsey Sr.’ın yer aldığı fragmanda her şeyi düzeltmek için verilerin nasıl kullanıldığına değinilmiş. ‘’Tek seçeneğiniz biziz’’ diyen Dempsey, adeta gerilim rüzgarlarının eseceğinin sinyallerini şimdiden peşin peşin veriyor.

2020 yılında izleyeceğimiz Westworld’ün üçüncü sezonunun daha önce açıklanan oyuncu kadrosunda Evan Rachel Wood, Anthony Hopkins, Jeffrey Wright, Thandie Newton, Ed Harris, Tessa Thompson ve Breaking Bad’in Jesse Pinkman’ı Aaron Paul yer alıyor. Bu isimlere ek olarak Jefferson Mays, Scott Mescudi, Lena Waithe gibi isimler de yeni sezonda oyuncu kadrosunda yer alacak.

İlk iki sezonunda robotik teknolojiler ve yapay zeka etrafında şekillenen dizi bu sezon dış dünyaya adımlarını atacak. İlk sezonlarındaki başarısıyla HBO’nun gurur kaynağı olan ve yeni sezonu için de oldukça merak uyandıran dizinin fragmanı hemen aşağıda.