yine, yeni, yeniden haim ve paul thomas anderson iş birliği

yine, yeni, yeniden haim ve paul thomas anderson iş birliği


bu kez hallelujah diyorlar


Girl power’ın hakkını veren üç kız kardeşten oluşan HAIM grubu uzun sessizliklerini bozmalarının ardından video üzerine video, şarkı üzerine şarkı yayınlamaya devam ediyor. Kaliforniyalı pop rock grubu, son olarak Ekim sonu çıkardığı Now I’m In It teklisiyle yeniden playlist’lerimize dahil olmuştu. Now I’m In It videosu için daha önce de birçok kez birlikte çalıştığı Paul Thomas Anderson’ın kapısını çalan HAIM, bu iş birliğini sürdürmeye devam ediyor. 

Dün Hallelujah isimli 3 şarkılık EP yayınlayan grup, artı olarak EP ile aynı ismi taşıyan şarkısına ait bir müzik videosu yayınladı. Videoda artık HAIM’le ismini yan yana görmeye alışkın olduğumuz PTA’in imzası var. Hallelujah için Instagram’da mini bir açıklama yapan HAIM ‘’ Aile, sevgi, kayıp ve her şey için minnettar olmayı anlatan bir şarkı, kız kardeşlik ilişkimizden de izler taşıyor’’ şeklinde şarkıyı ifade etti. 

Yayınladıkları 3 şarkılık EP’de daha önce duyduğumuz Now I’m In It ve Summer Girl de yer alıyor. Yeteneğine her defasında vurulduğumuz Paul Thomas Anderson’ı ise anlatmaya gerek yok, videoyu görüyorsunuz. Buyrun izleyelim…