aaron taylor-johnson, christopher nolan ve tenet filmi hakkında konuştu

aaron taylor-johnson, christopher nolan ve tenet filmi hakkında konuştu


nolan sınırları zorluyor


Memento, The Dark Knight, Inception, Interstellar gibi filmlerin yoklamaya katıldığı filmografisiyle önünde ceketimizi iliklediğimiz, kendi döneminin en iyi yönetmenlerinden biri Christopher Nolan‘ın 2020 yılında vizyona girecek Tenet, şimdiden yılın en merak edilen filmlerinden biri.

Nolan’ın en yüksek bütçeli filmi olmasının yanı sıra hakkında paylaşılan tek detayın uluslararası bir casusluk hikayesini anlatacak olması da film hakkındaki gizemleri bir kat daha arttırıyor. Tenet filminde rol alacak isimlerden biri olan Aaron Taylor-Johnson verdiği röportajda rol arkadaşları ve Christopher Nolan hakkında konuştu.

Christopher Nolan filmlerini çok sevdiği için bir şans dilediğini ve bu şans geldiğinde rolü almak için elinden geleni yaptığını itiraf eden Johnson, filmi başrol oyuncuları John David Washington ve Robert Pattinson‘ın harika iş çıkardığını ve onlarla çalışabildiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Nolan ile çalışmak hakkında konuşan Johnson: “Nolan ile çalışmak eşittir bir efsaneyle çalışmak. Bir film yapımcısı olarak, sahneleri bir araya getirme şekli oldukça olağanüstü. Hiçbir masraftan kaçınmıyor ve kesinlikle sinemanın sınırlarını zorlamaya çalışıyor. Bazen sadece geri çekiliyorum ve zihninin nasıl çalıştığını gözlemleme ihtiyacı duyuyorum. Tenet filminin içinde yer almak ve bu film üzerinde çalışabilmek gerçekten büyük bir zevk ve onur verici bir durum. Dürüst olmak gerekirse, bu konuda gerçekten söyleyebileceğim başka bir şey yok.” açıklamasında bulundu.

Kelime anlamı “İlke, inanç; bir inanç veya felesefenin temel ilkesi” olarak açıklanan ve Robert Pattinson, John David Washington, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Michael Caine‘li oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Tenet, 2020’ye damgasını vurup, Nolan’ın 5 kez aday olduğu fakat hiç kazanamadığı Oscar’ı ona getirebilecek mi, göreceğiz.