adrien brody, jerusalem’s lot dizisinin başrolü oldu

adrien brody, jerusalem’s lot dizisinin başrolü oldu


bir stephen king uyarlaması daha


Roman Polanski’nin trajedi dolu, hırpalayıcı filmi The Pianist ile Oscar ödülü kazanan, dünya üzerinde ıslak köpek bakışlarının en çok yakıştığı isim Adrien Brody, televizyon dünyasına geri dönmeye hazırlanıyor. Küçük ekranda son olarak Peaky Blinders ile gördüğümüz yetenekli aktör, Stephen King‘in Jerusalem’s Lot adlı kısa öyküsünün televizyon uyarlamasında başrol oynayacak.

2020’nin sonbaharında, Elix üzerinden yayınlanacak Jerusalem Lot, deniz yolculuğu sırasında eşi öldükten sonra üç çocuğuyla Preacher’s Corner’daki küçük, sakin evine yerleştiren Kaptan Charles Boone’un hikayesini anlatıyor. Charles, atalarının yaşadığı eski evlerinde ailesinin geçmiş sırlarıyla yüzleşmek zorunda kalacak ve nesiller boyunca onları rahatsız eden karanlığa son vermek için mücadele edecektir.

Ready Player One ve Wayward Pines ile hatırladığımız Donald De Line‘ın yaratıcısı olduğu projenin yürütücü yapımcıları ise Filardi kardeşler olacak. Dizi hakkında konuşan Michael Wright “Bu seri, klasik gotik korkunun yoğun ve kesinlikle dehşet verici bir versiyonu olacak. Muhteşem bir ekip, harika bir oyuncu ve korkunun ustası Stephen King var. Böyle bir proje için heyecanlanmamak mümkün değil.” ifadelerini kullandı.