amy adams’lı the woman in the window ile anksiyetemiz tavan yapacak

amy adams’lı the woman in the window ile anksiyetemiz tavan yapacak


gerilmeye hazır mısınız?


Amy Adams, Julianne Moore, Gary Oldman, Anthony Mackie, Brian Tyree Henry ve Wyatt Russell gibi kadrosuyla dikkat çeken gerilim dolu The Woman in the Window filminden ilk fragman paylaşıldı.

Daha önce Gary Oldman’ın Oscar kazandığı Darkest Hour‘un yönetmen koltuğunda oturan Joe Wright’ın kamera arkasında olduğu ve A.J. Finn‘in romanından sinemaya uyarlanan The Woman in the Window’un geçtiğimiz Ekim ayında vizyona girmesi planlanmıştı. Disney-Fox birleşmesinin ardından filmin hakları Disney’e geçmiş, Disney de deneme gösterimleri sırasında filmin izleyicilerde kafa karışıklığı yarattığını fark edince vizyon tarihini erteleme kararı almıştı. Hatta içerisinde birçok twist barındırdığı için filmin yeniden kurgulanmasına kadar varan olaylar yüzünden Joe Wright, The Woman in the Window’un bazı sahnelerini yeniden çekmek zorunda kalmıştı. Hal böyle olunca malum film vizyon tarihi için ancak 2020’de kendisine yer bulabilmişti.

Filmin konusunda dönecek olursak Amy Adams‘ın başrolünde yer aldığı The Woman in the Window, New York’taki evinde yalnız yaşayan ve agorafobi’den (alan korkusu) muzdarip olan Anna Fox’un yeni komşularını gizlice gözetlemeye başlamasıyla içine düştüğü yüksek tansiyonlu olayları konu anlatıyor.

Senaryosunu The Post, Lady Bird, Christine filmlerinde rol alan, aynı zamanda Killer Joe ve Tony Ödülü kazandığı August: Osage County gibi tiyatro oyunlarıyla da tanınan Tracy Letts’in kaleme aldığı film ülkemizdeTürkiye’de 15 Mayıs 2020‘de vizyona girecek.