bbc’nin yeni mini dizisi dracula’nın yayın tarihi belli oldu

bbc’nin yeni mini dizisi dracula’nın yayın tarihi belli oldu


yeni yıla zamlar ve dracula ile giriyoruz


Daha önce defalarca sinemaya ve televizyona uyarlanan Bram Stoker‘ın kaleminden çıkmış korku edebiyatının kültleşmiş eseri Dracula, bu sefer karşımıza mini dizi olarak çıkmaya hazırlanıyor. BBC One, bizleri yeni yıl zamları kadar korkutacağına inandığımız Dracula’nın yeni yılın ilk gününden başlayacak şekilde 3 gece arka arkaya yayınlanacağını açıkladı.

Projenin yaratıcı ekibinde Sherlock dizisiyle seviyeyi bir hayli yukarı çekerek en başarılı dedektif dizilerine bile “güzel ama bir Sherlock değil” dedirten Steven Moffat ve Mark Gatiss yer alırken, başrolünde 2017 Cannes ödüllü Ruben Östlund imzalı The Square’deki performansıyla zihinlerde yer eden Danimarkalı oyuncu Claes Bang’i izleyeceğiz.

1897’de Transilvanya’da başlayan ve günümüze uzanan, senaryosunu Steven Moffat ve Mark Gatiss’in yazdığı dizinin her biri bir film uzunluğunda olacak üç bölümünü Westworld’ün yönetmenlerinden Johnny Campbell, Killing Eve’in yedi bölümünde yönetmen koltuğunda oturan Damon Thomas, Moffat ve Gatiss’in daha önce Sherlock’ta beraber çalıştığı Paul McGuigan yönetecek.

Buyrun bu güzel haberi dizinin mini fragmanı ile kutlayalım.