bill & ted 3’ten ilk görseller yayınlandı

bill & ted 3’ten ilk görseller yayınlandı


onlar geliyor...


Son yıllarda aksiyon filmlerinin aranan ismi olan Keanu Reeves ve hiçbir yerde aranmayan Alex Winter’ı 27 yıl sonra tekrar buluşturacak Bill & Ted serisinin üçüncü filmi Bill & Ted Face the Music ilk görseller paylaşıldı.

Bill & Ted’s Excellent Adventure ve Bill & Ted’s Bogus Journey filmlerinden uzun yıllar sonra tekrar izleyiciyle buluşmaya hazırlanan filmde, ikili bu kez yetişkin bireyler olarak izleyici karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Dean Parisot’nun yer aldığı film, gezegeni kurtarmak için bir şarkı yaratmaya çalışan ikilinin geleceğe gidip şarkının işe yarayıp yaramadığını kontrol edecekleri yeni bir macerayı takip edecek. Amerika için vizyon tarihi 21 Ağustos 2020 olan Bill & Ted 3: Face the Music için Türkiye vizyon tarihi ile ilgili bir detay şu an yok.

Keanu Reeves ve Alex Winter’ı Bill ve Ted olarak klasik rollerinde bir kez daha izleyeceğimiz filmin kadrosunda William Sadler, Anthony Carrigan, Brigette Lundy-Paine ve Samara Weaving ve Kid Cudi gibi isimler yer alıyor. Saturday Night Live’ın yıldızlarından Beck Bennett, Bill and Ted 3: Face the Music’te Keanu Reeves’in küçük kardeşi rolünü oynayacak. Collider’ın haberine göre, Bill and Ted 3’te Amy Stoch, Bill’in üvey annesi Missy’i, Hal Landon Jr., Bill’in disiplinli üvey babasını canlandırırken, Jayme Mays ve Erin Hayes de Bill’in eşi Princess Joanna ve Ted’in eşi Princess Elizabeth karakterlerine hayat verecekler.

Uzun zamandır çekimleri devam eden ve artık görselleri yayınlanmaya başlayan projeden ilk fragmanı görmek için sabırsızlanıyoruz.