carey mulligan’ın intikam peşinde koştuğu promising young woman’dan fragman

carey mulligan’ın intikam peşinde koştuğu promising young woman’dan fragman


sundance incileri gelmeye devam ediyor


Sinema dünyasının en büyük bağımsız film festivallerinden olan Sundance Film Festivali‘nin programı yavaş yavaş açıklanırken, dünya prömiyerini festivalde yapacak filmlerden fragmanlar da birer birer yayınlanmaya devam ediyor. Killing Eve dizisinden tanıdığımız senarist Emerald Fennell‘ın ilk yönetmenlik tecrübesi olacak Promising Young Woman da bu filmlerden bir tanesi. Fennell’ın deyimiyle lezzetli bir intikam hikayesinin anlatılacağı filmden ilk fragman paylaşıldı.

Wildlife ve Mudbound filmleriyle son yıllarda Sundance Film Festivali’nin gediklisi haline gelen Carey Mulligan‘ın başrol oynayacağı yapımda, geçmişte yaşadığı travmalarla hayatına devam etmeye çalışan bir kadının başından geçen gizemli bir olayın ardından gece ve gündüzleri farklı hayat yaşamasına tanıklık edeceğiz. Yaşadığı olayların acısını erkeklerden çıkarmaya çalışan, son derece zeki ve kurnaz bir kadın olarak karşımıza çıkacak Mulligan’ın, geçmişteki yanlışlarını düzeltmek için eline bir fırsat geçecektir.

Dram, suç ve gizem temalarını sevenlerin damaklarında hoş bir tad bırakacak Promising Young Woman’ın oyuncu kadrosunda Carey Mulligan ile birlikte Alison Brie, Eighth Grade filminin yönetmeni Bo Burnham, Adam Brody, Connie Britton, Laverne Cox, Max Greenfield, Christopher Mintz-Plasse, Sam Richardson, Molly Shannon gibi isimler bulunuyor.

17 Nisan 2020’de Amerika’da vizyona girecek olan Promising Young Woman’ın fragmanını hemen buraya bırakıyoruz.