claes bang, robert eggers’ın yıldız dolu yeni filmi the northman’ın oyuncu kadrosuna katıldı

claes bang, robert eggers’ın yıldız dolu yeni filmi the northman’ın oyuncu kadrosuna katıldı


dracula geliyor dracula!


Son filmi The Lighthouse ve ondan önceki, yani ilk filmi The Witch ile sinema dünyasına fişek gibi giren Robert Eggers’ın; Nicole Kidman, Alexander Skarsgård, Bill Skarsgård, Anya Taylor-Joy, Willem Dafoe ve Björk’lü kadrosuna bu kadar isim yetmiyormuşçasına daha da genişlettiği yeni projesi The Northman’ın oyuncu kadrosuna bir isim daha eklendi.

Öncelikle filmden bahsedelim. Evet kadro yukarıda gördüğünü gibi SAT komando ekibi gibi. Bu filmi için bizi 10. yüzyıla götürecek Eggers, senaryosunu İzlandalı şair ve yazar Sjón ile birlikte kaleme aldığı The Northman’da izleyicileri 10. yüzyılın başına götürecek ve öldürülen babasının intikamını almaya kararlı olan bir Viking prensinin hikayesini anlatacak.

İlk iki filmiyle şimiden sinema dünyasında saygı görmeye başlayan ve bu kadar ismi bir araya toplayabilecek kadar kaliteli işlere imza atan Eggers, yukarıdaki isimlere son olarak 1 Ocak’ta BBC’nin Dracula dizisinde izleyeceğimiz ama ondan önce Altın Palmiye’li The Square’deki performansıyla aklımızda yer eden Claes Bang’i filmin oyuncu kadrosuna dahil etti.

Şimdiden önümüzdeki yılın en  merak edilen yapımlarından birine dönüşen The Northman’den gelecek her hangi bir görsel ya da video için şükür duası etmeye hazırız.