coldplay’den yeni bir müzik videonuz var

coldplay’den yeni bir müzik videonuz var


everyday life


Coldplay, 22 Kasım’da piyasaya çıkan çift taraflı albümü Everyday Life ile arkadaş ortamlarında dönen “Ya bir Coldplay vardı ne oldu ona?” muhabbetinin üstüne kilit vurmuştu. 16 parçalık albümden şimdiye kadar iki müzik videosu, YouTube üzerinden bir canlı konser, sayısız müzik programında canlı performans gördüğümüzü hesaba katarsak, Coldplay arayı kapatmakta oldukça kararlı diyebiliriz.

Orphans ve Daddy teklilerinin müzik videolarıyla takdir toplayan grup, albümüyle aynı adı taşıyan Everyday Life teklisi için de bir müzik videosu paylaştı.

Drake‘in de birçok müzik videosuna yönetmenlik yapmış Karena Evans‘ın kamera arkasını kontrol ettiği Everyday Life, grup üyelerinin bir kumsalda gün batımında performans sergilediği sırada dünyanın dört bir yanından, farklı ırk ve kültürlere mensup insanların neler yaptığını ve yaşadığını göstererek evrendeki tüm renkleri ve kültürleri kucaklıyor.

Güney Afrika, Fas ve Ukrayna başta olmak birçok farklı ülkeden görüntüler içeren video, dünya prömiyerini 9 Aralık’ta bir Güney Afrika kanalı olan Soweto TV’de yaptı.

İşte Coldplay’in bütün dünyayı kucakladığı yeni müzik videosu: