d.b. weiss ve david benioff’un gizemli projesi ortaya çıktı

d.b. weiss ve david benioff’un gizemli projesi ortaya çıktı


ikilinin yeni projesi belli oldu


Star Wars’un son filmi için Disney’le flört halinde olan David Benioff ve D.B. Weiss, dedikodulara göre Netflix’le imzaladıkları anlaşma sebebiyle filmden çekilmişti. Game of Thrones’un yaratıcıları şimdi de bir başka büyük yazar olan H.P. Lovecraft’ın hayat hikayesine odaklanacak bir film projesinde yer alacak.

Hans Rodinoff tarafından kaleme alınan Lovecraft isimli çizgi romandan uyarlanacak olan film, yazarın hikayelerinden çok kendisiyle alakalı olacak. Yazarın kurguladığı canavarların gerçek olduğu bir dünyayı anlatan Lovecraft, 1920’lerde geçen hikaye yazarın en ünlü canavarlarından Cthultu’ya ağırlık veriyor. Filmin senaryosu Clash of the Titans’ın yeni versiyonunda çalışan Phill Hay ve Matt Manfredi tarafından yazılacağı ve Karyn Kasuma’nın yapımcı olarak projede yer alacağı gelen bilgiler arasında.

Weiss ve Benioff’un Netflix anlaşmalarından önce aldığını tahmin ettiğimiz proje, seri halinde üretilen bir yapımdan farklı olarak ikilinin film dünyasına dalışınının ilk meyvesi olacak gibi gözüküyor.