dekmantel selectors’ın 2020 line-up’ı alev alev

dekmantel selectors’ın 2020 line-up’ı alev alev


giden bize de haber versin


Son yılların en gözde festivallerinden biri olan Dekmantel’in arkasındaki ekibin “Daha küçük ama daha eğlenceli bir Dekmantel” mottosuyla hayata geçirdiği Dekmantel Selectors’ın 2020 line-up’ı açıklandı.

Amsterdam merkezli bir DJ kolektifi, organizasyon ve plak şirketi olarak başlayıp Avrupa’nın en kaliteli elektronik müzik festivali, pardon sadece elektronik müzik değil, tüm dünya müziğini kapsayan bir festival haline gelen Dekmantel Festival, her sene daha detaylı ve ince eleyip sık dokuduğu programına bir yenisini ekliyor.

Bu yıl 27-31 Ağustos tarihleri arasında her zamanki lokasyonu olan Hırvatistan’ın Tisno bölgesinde gerçekleşecek Dekmantel Selectors’ta sahne alacak isimleri say say bitiremeyiz. Antal,  Motor City Drum Ensemble, Orpheu The Wizard, Tako, Jamie Tiller, John Talabot, DJ Paulette, Lena Willikens, Hunee, Palms Trax, Joy Orbison, Fergus Clark, Lauren Hansom, Simo Cell, Roza Terenzi, Kamma & Masalo ve daha kimler kimlerle 5 farklı sahnede + tekne ve plaj partileriyle bir yaz festivalinden bütün bekleneni verecek festivalin biletleri hemen BURADA.