rose byrne, tiffany haddish ve salma hayek’i buluşturan like a boss’tan fragman

rose byrne, tiffany haddish ve salma hayek’i buluşturan like a boss’tan fragman


21 şubat’ta beyaz perdede


Komedi filmleri ve televizyon yapımlarıyla ismini duyuran Miguel Arteta’nın yönettiği, senaryosunu Sam Pitman ve Adam Cole-Kelly ikilisinin kaleme aldığı ve oyuncu kadrosuyla güldürme ihtimaline banko oynanabilecek Like a Boss’tan fragman yayınlandı.

Aralarından su sızmayan Mia ve Mel ikilisi, birlikte iş dünyasına atılmaya karar verirler. Sıfırdan bir kozmetik markası kuran iki arkadaş, kısa sürede başarıyı yakalayıp para kazamaya ve hayatlarının belki de en güzel dönemini yaşamaya başlarlar. Zaman ilerledikçe aralarının bozulmaya başlayacağından habersiz çıktıkları bu yolda, arkadaşlıklarının sınanacağı komik ve maceralı bir yolculuk onları bekliyordur.

Başrollerini Rose Byrne ve son dönemde komedi filmlerinin aranan ismi Tiffany Haddish’in paylaştığı filmde, Salma Hayek, Pose dizisiyle adını duyuran ödüllü oyuncu Billy Porter, Jennifer Coolidge ve Ari Gaynor gibi başarılı isimler de yer alıyor. Çerezlik film arayanlara, ben bunu ileri atlaya atlaya izlerim diyenlere ilaç gibi gelecek Like a Boss, 21 Şubat 2020’de vizyonda olacak.