gorillaz belgeseli reject false icons youtube’da

gorillaz belgeseli reject false icons youtube’da


yılbaşı hediyesi


Blur’ün solisti Damon Albarn ve çizgi roman yazarı Jamie Hewlett işbirliğiyle kurulan Gorillaz, dünyanın ilk sanal grubu olma ünvanını elinde bulunduruyor. Animasyon klipleri, eğlenceli şarkıları, her albümlerinde genişleyen janra skalasıyla müzik dünyasının nevi şahsına münhasır gruplarından biri olan Gorillaz, kısa bir süre önce 2017 çıkışlı The Now Now ve 2018’de yayınladıkları Humanz albümlerinin stüdyo kayıt süreçlerini ve turne maceralarını konu alan bir belgesel çekmişti.

Yönetmen koltuğunda Jamie Hewlett’in oğlu Denholm Hewlett‘in oturduğu Gorillaz: Reject False Icons belgeseli, Dünya üzerinden birçok farklı sinema salonuna sadece 16 Aralık günü tek gösterim yaparak girmişti. Şanslı azınlığın dışında kalan grubun hayranlarının kaçırdığı belgesel için Gorillaz, yılbaşı sürprizlerinin bir bir geldiği şu günlerde hayranlarını kırmayarak belgesellerini 3 part halinde YouTube‘a yükledi.

Vince Staples, PUSHA-T, Jehnny Beth, Danny Brown, Kelela, Mavis Staples, Noel Gallagher ve dahasının da karşımıza çıkacağı, Gorillaz’ın son iki albümünün kayıt sürecine ve turne maceralarına ortak olacağımız belgesele BURADAN ulaşabilirsiniz.