harry styles çok çok uzak bir galakside yer alabilir

harry styles çok çok uzak bir galakside yer alabilir


stormtrooper olan ünlüler listesine eklenmeye hazır


Geçtiğimiz hafta ikinci albümü Fine Line’a kavuştuğumuz Harry Styles, sonucunu uzun süredir süre beklediğimiz bir başka büyük projede yer alabilir. Styles’ın, Star Wars’un son altı aydır dilimizden düşmeyen ve Skywalker evrenini konu alacak son filmi The Rise of Skywalker’da stormtrooper olarak boy göstereceğine dair dedikodular mevcut.

Luke Skywalker’a hayat veren aktör Mark Hamill’in dün paylaştığı göndermelerle dolu tweet’inin harladığı hali hazırdaki dedikodulara göre Styles’ı klasik stormtrooper üniforması içinde gösteren fotoğrafta aynı zamanda bir Star Wars klasiği olarak daha önceki filmlerde stormtrooper olarak yer almış Tom Hardy, William Craig, Prens William ve Harry de yer alıyor.

Daha önce de ismi Star Wars’la birlikte anılmış olan Styles’ın Ron Howard’ın 2017 çıkışlı Solo filminde Han Solo’nun gençliğini oynayacağı söylenmişti. Daha sonra Aiden Ehrenreich’a rolün verilmesiyle hevesimiz kursağımızda kalsa da bu sefer Harry Styles ve Star Wars iş birliği dedikodudan biraz daha fazlası gibi gözüküyor.