harry styles yeni videosu ile masallar diyarına davet ediyor

harry styles yeni videosu ile masallar diyarına davet ediyor



Kendi başına rüştünü fazlasıyla ispat eden ve iyi ki de öyle yapmış dediğimiz Harry Styles, geçtiğimiz hafta paylaştığı yeni teklisi Adore You’ya Andersen Masalları’ndan fırlamış bir video çekti.

2017’de kendi ismini taşıyan ilk albümünün yanı sıra Christopher Nolan’ın Dunkirk filminde rol alıp sinema dünyasına girişi için destur diyen ve Lady Gaga ile birikte Met Gala’ya ev sahipliği yapan Harry Styles, yeni videosunda bizleri hayali ama sihirli ada Eroda’ya götürüyor. Bu cuma yayınlanacak albümden paylaşılan ikinci video olan Adore You’nun yönetmen koltuğunda Billie Eilish ve Travis Scott gibi isimlerle birlikte çalışan Dave Meyers yer alıyor.

 

Müstakbel albümü Fine Line için “Bugüne kadarki en sert ve en duygusal albümüm bu olacak!” açıklamasını yapan genç yıldız, yeni videosunda bizleri melankoliden ve mutsuzluktan fazlasıyla muzdarip olan Adore adasında (tersten okuyunca şarkının ismi olduğunu fark etmişsinizdir) bir yolculuğa ortak ediyor. Adaya mutluluk getirecek kişi olarak doğmasına rağmen etraftaki insanların kendisini dışlaması sebebiyle sihirli bir balıkla arkadaşlık kuran bir çocuğun hikayesini anlatan Styles’ın videosunun hikaye kısmını seslendiren ise son yıllarda müzik dünyasının merkezinde yer alan ve bizim de James Blake’le birikte kaydettiği Barefoot in the Park isimli şarkısıyla samimi olduğumuz ROSALÍA.

Neyse, lafı uzatmayalım ve sizi video ile baş başa bırakalım.