hbo ve armando ianucci’nin yeni işbirliği avenue 5’dan bir fragman daha

hbo ve armando ianucci’nin yeni işbirliği avenue 5’dan bir fragman daha


hugh laurie iyi ama çevresi kötü


7 sene boyunca HBO’nun komedi dizisi açığını Veep ile kapatan ve bu sırada Emmy Ödülleri‘ne ambargo koymayı da ihmal etmeyen Armando Ianucci, yeni bilim-kurgu komedisi Avenue 5 ile Ocak ayında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Tarih kitaplarına 2. HBO-Ianucci ortaklığı olarak geçecek diziden yeni bir fragman daha paylaşıldı.
Başrolünde Golden Globe ödüllü aktör Hugh Laurie’nin yer aldığı Avenue 5, Kaptan Ryan Clark liderliğindeki Avenue 5 isimli uzay turizminde kullanılan yolcu gemisinde yaşananları anlatacak. Geminin sahibi milyarder Herman Judd’ı Josh Gad canlandırırken, Silicon Valley’in Donald Dunn’ı Zach Woods, dünya gezisini bitirmek için sabırsızlanan, geminin müşteri ilişkilerinin yöneticisi nihilist bir karaktere hayat verecek.

Armando Ianucci‘nin keskin diyaloglarını hemen yakaladığımız fragmanda, kaptan Ryan Clark‘ı ekibinin yaptığı salaklıklar karşısında zor durumda kalmış halde görüyoruz. Ocak ayında izleyicilerle buluşacak ve hem konusuyla hem de kadrosuyla dikkat çekici bir yapım olarak IMDB listemize eklediğimiz Avenue 5’ın fragmanı hemen aşağıda: