jackass serisinin dördüncü filmi geliyor

jackass serisinin dördüncü filmi geliyor


emniyet kemerlerinizi bağlayın


Spike Jonze, Johnny Knoxville ve Jeff Tremain tarafından yaratılan ve 2000’li yıllara MTV yoluyla dönemine damga vuran Jackass, dördüncü defa beyaz perdeye uyarlanıyor. Yapım şirketi Paramount, sevilen komedi serisinin vizyona gireceği tarihi resmen açıkladı: 5 Mayıs 2021

Johnny Knoxville’in yine hem kendisini hem de peşinden gelen insanları tehlikeli ve zor durumlar içine sürükleyeceği Jackass 4, serinin ilk 3 filminde olduğu gibi yine Jeff Tremain tarafından yönetilecek. Spike Jonze’un yapımcılığını üstleneceği seri, son filmi Jackass Present: Bad Grandpa ile 3D olarak beyaz perdeye taşınmış ve gişede 171 milyon $ kazanarak fena bir sonuç elde etmemişti.

Jackass 3D çekildiğinde Johnny Knoxville ve ekibi 40’lı yaşlarına gelmişlerdi ve 2000’li yıllardaki hareketli dönemlerini geride bırakmışlardı. Jackass 4’ün Knoxville’in 50. doğum gününden sadece birkaç gün önce gelmesi planlanıyor. Orijinal ekibin filmde akıl hocalığı mı yapacağı, yoksa eskisi gibi aktif rollerde mi oynayacağı ise henüz bilinmiyor.