james blake’den yeni müzik videosu + canlı performans + barbie girl cover’ı

james blake’den yeni müzik videosu + canlı performans + barbie girl cover’ı


evet, barbie girl cover'ı


Ocak ayında yayınladığı Assume Form ile yılın en iyi albümlerinden birine imza atan James Blake, albümden I’ll Come Too’ya çekilen bir müzik videosu yayınladı, şarkıyı The Tonight Show With Jimmy Fallon’da seslendirdi ve yetmedi, bir de solo piyano turnesinde Barbie Girl cover’ladı. Evet, Barbie Girl.

Assume Form ile yıl sonu listelerinin bolca göreceğimize emin olduğumuz Blake, albümün dokuzuncu şarkısı I’ll Come Too’ya çekilen müzik videosunu yayınladı. Planet Earth II, Blue Planet II ve Africa gibi belgesellerin kurgucusu Matt Meech tarafından hazırlanan video, Meech’in Planet Earth II için çekip kullanmadığı doğa ve hayvan görüntülerinden oluşuyor.

Albüm ile Grammy adaylığı da elde eden Blake, I’ll Come Too’yu ayrıca The Tonight Show With Jimmy Fallon’da 10 kişilik bir yaylı orkestrası eşliğinde canlı sergiledi. Tüm bunların yanı sıra, açılışını Billie Eilish’in when the party’s over şarkısıyla yaptığı solo piyano turnesine de tam gaz devam eden Blake, işi biraz geyiğe vurup, belki de dünya çapında en çok bilinen şarkılardan biri olan Barbie Girl’i cover’ladı.

James Blake’ın BBC Earth belgesellerinden hallice I’ll Come Too müzik videosu, The Tonight Show canlı performansı ve fan çekimi Barbie Girl cover’ı için şöyle aşağı alalım.