joaquin phoenix’in joker’e dönüşümünü gösteren kamera arkası videosu paylaşıldı

joaquin phoenix’in joker’e dönüşümünü gösteren kamera arkası videosu paylaşıldı


helal sana joaquin


Vizyona girmesinden önceki tepkiler olsun, vizyona girmesinin ardından aldığı yorumlarla olsun aylardır dilimizden düşmeyen Todd Phillips’in Joker’i, yönetmenin filmin sonuyla alakalı yakın zamanda yaptığı açıklamayla tekrar gündemimize gelmişti. Joaquin Phoenix’in oynadığı Joker’in başından beri Arkham Asylum’da anlatılan bir hikaye olması ihtimaline açık kapı bırakan Phillips, bütün filmin Leyla ile Mecnun’un final bölümü gibi bir film olduğu konusunda kafaları karıştırmıştı.

Yüzlerce Joker analizi videosunun ardından gelen bu haberi bir kenara bırakırsak, Phoenix’in süper ötesi oyunculuğunu gözler önüne seren bir Joker screen test videosuyla karşınızdayız. Komedyen Arthur’un Joker’e dönüştükçe ifadesindeki değişimlerini net şekilde görebildiğimiz videoda Phoenix’in Golden Globe ve SAG ödüllerine neden aday gösterildiğini de anlamış oluyoruz.

Gişe başarısı konusunda da ismini tarih sayfalarına yazdırmayı başaran ve haftalarca vizyonda kalan Joker, aynı zamanda Altın Küre En İyi Film ve En İyi Senaryo kategorilerinde de aday gösterildi. Ödül sezonundan karlı çıkacak gibi gözüken Joker’in screen test videosu hemen aşağıda.