john frusciante red hot chili peppers’a geri dönüyor

john frusciante red hot chili peppers’a geri dönüyor


o geliyor...


2009 yılında aldığımız acı bir haberle Red Hot Chili Peppers’tan ayrıldığını öğrendiğimiz ve o günden bu yana da electronica ve acid house’a demir attığı projelerle gitardan uzaklaşan John Frusciante, son olarak 2014 çıkışlı solo albümü Enclosure’ı yayınlamıştı. Frusciante’nin sahnede Flea ve  Chad Smith ile sahnede çılgın sololar attığı o mutlu eski güzel günler geri geliyor, çünkü John Frusciante Red Hot Chili Peppers’a geri dönüyor!

John Frusciante’nin ayrılmasıyla RHCP’a dahil olan Josh Klighoffer’ın artık grupla birlikte devam etmeyeceğini Instagram hesaplarından duyuran grup, bu olaydan daha büyük heyecan yaratacak asıl gelişmeyi ise küçük bir not ile aşağı iliştirerek hayranlarını kalp atış hızını iki katına çıkardı.

Frusciante’nin gruba geri döndüğü detayını küçük bir habermiş gibi mesajın altına iliştiren grup elemanları, RHCP hayranlarının uzun zamandır hayalini kurduğu efsane kadrosuna geri dönüyor. Bu mutlu haberin ardından on yıl önce emekli ettiğimiz RHCP tişörtlerini ütülemeye başlayabiliriz.