justin bieber’dan yeni tekli + albüm + belgesel kombosu

justin bieber’dan yeni tekli + albüm + belgesel kombosu


beliebers strikes back


Son albümünün üzerinden 5 sene önce geçen Justin Bieber, 2017’de iptal ettiği 17 konserle birlikte müzikten tamamen koptuğunu açıklayarak sadece ünlülerde görülen yaptığı işle değil özel hayatıyla gündeme gelme hastalığına yakalanmıştı. 2020 yılında yepyeni bir Justin Bieber olarak karşımıza çıkacağını açıklayan Kanadalı şarkıcı, müjdelerini art arda sıraladı.

YouTube üzerinden yayınladığı video ile yeni teklisi Yummy‘nin 3 Ocak’ta yayınlanacağını açıklayan Bieber, belgesel dizisinin de 31 Aralık’ta yayına gireceğini duyurdu. 2020 yılına bir de albüm bırakacak Kanadalı şarkıcı, neredeyse unutmak üzere olduğumuz Belieber’ları tekrar hayata döndürme konusunda kararlı. Yeni albümü hakkında konuşan Bieber, “Bu sefer farklı bir şey olacağını hissediyorum, çünkü 2015’teki ben ile şuanki ben tamamen farklı yerlerdeyiz” dedi.

“İnsanoğlu olarak mükemmel yaratıklar değiliz. Geçmişim, hatalarım, başıma gelen her şey, inanıyorum ki şuan olmak istediğim yerdeyim. Tanrı’nın görmek istediği yerdeyim.” aforizmalarıyla 2020’yi karşılayan Bieber’ın müjdeli haberlerini verdiği videoyu buraya bırakıyoruz.