kanye west’ten ikinci opera haberi geldi

kanye west’ten ikinci opera haberi geldi


mary


Kanye West en son Jesus is King’in devam haberi, babasının yer aldığı Follow God videosu ve ilk operası Nebuchadnezzar’la gündemimizde yer almıştı. Sheck Wes’in başrolünde olduğu ve Kasım sonunda prömiyerini yapan Nebuchadnezzar’ın ardından arayı açmaya niyeti olmayan West, yeni operasını Twitter hesabından duyurdu.

Mary isimli operanın bu pazar günü Miami Marine Stadium’da sahneleneceği ve tıpkı Nebuchadnezzar gibi Sunday Service performanslarına yer vereceği paylaşıldı. West’in ilk operasının prodüksiyonu üzerinde çalışan Vanessa Beecroft’un yine yönetmen koltuğunda oturacağı Mary’yi izlemeye gidenleri bir sürpriz bekliyor. Operanın sahneleneceği yerde koltukların bir zemine ya da sahneye değil direkt olarak suya bakıyor.

West’in bu sefer nasıl bir çılgınlık yapacağına dair pek bir fikrimiz olmamakla birlikte diğer haftanın başında bu konuyla ilgili yazacak bir şeylerimiz olur diye düşünüyoruz. O zamana kadar sizi bütün West ailesiyle haşır neşir olacağınız Closed on Sunday videosuyla baş başa bırakıyoruz.