kevin spacey’den ürkütücü yılbaşı videosu

kevin spacey’den ürkütücü yılbaşı videosu


kill them with kindness


2017 yılında Hollywood taciz skandallarıyla sarsılmıştı. Film yapımcısı Harvey Weinstein‘ın göz altına alınmasıyla başlayan süreç birçok Hollywood yıldızının #metoo akımına destek vermesi ve belki de sektörün gördüğü en büyük temizlik süreciyle devam etmişti. Bu süreçte skandalların merkezinde yer alan isimlerden biri de Kevin Spacey idi. 2017’den sinema ve televizyon dünyasından emekli olan ve sadece taciz davaları ile gündeme gelen Spacey, Emmy Ödüllü dizisi House of Cards‘tan da çıkartılmıştı. Uzun zamandır gölerden uzakta durmaya çalışan Spacey, geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine bir noel videosu ile bir yerlere mesaj verdi.

KTWK” başlıklı yeni videosunda bir şöminenin yanında oturan Spacey’yi geçen yılki videosunda olduğu gibi Frank Underwood kimliğiyle görüyoruz. 4. duvarları yıkan bir karakter olarak hafızalarımıza kazınan Underwood gibi kameraya dönüp konuşmaya başlayan Spacey, sözlerine “Sana mutlu noeller dileme fırsatını kaçıracağımı gerçekten düşünmedin değil mi?” diyerek başlıyor. Şöminedeki ateşi közlerken konuşmaya devam eden aktör “Oldukça iyi bir yıl oldu ve sağlığımı geri kazandığım için minnettarım. Ve bunun ışığında, hayatımda bazı değişiklikler yaptım ve sizi bana katılmaya davet etmek istiyorum. 2020’ye doğru giderken, bu dünyada daha iyi olmak için oyumu vermek istiyorum. Ah evet, ne düşündüğünü biliyorum; Ciddi olabilir mi? Çok ciddiyim. Bu o kadar zor değil, güven bana. Birisi hoşunuza gitmeyen bir şey yaptığında, saldırıya devam edebilirsiniz. Ancak hislerinizi bastırabilir ve beklenmedik olanı yapabilirsiniz.” diyor ve biraz durakladıktan sonra ekliyor “Onları nezaketle öldürebilirsin.”

Geçtiğimiz sene 24 Aralık’ta de aynı temaya sahip Let Me Be Frank videosu ile gündem olan Spacey, görünen o ki kendisini işlediği suçun cezasını çektiğine ikna etmiş ve Hollywood’a dönmek için hazır olduğunu düşünüyor. Biz pek öyle düşünmüyoruz ama öyleymiş gibi he deyip geçelim.