kill bill: vol. 3, quentin tarantino’nun son filmi olabilir

kill bill: vol. 3, quentin tarantino’nun son filmi olabilir


tarantino'nun yalancısıyız


Geçtiğimiz günlerde Golden Globe’da son filmi Once Upon a Time… in Hollywood ile En İyi Film ve En İyi Yönetmenlik dalları da dahil 5 adaylık elde eden Quentin Tarantino, sinematografisinin en popüler filmlerinden Kill Bill’in devam filminden yeni haberler verdi.

Daha önce de birçok kez olası bir Kill Bill devam filmi hakkında konuşan Tarantino, “Eğer filmlerimden birinin devamını çekecek olsam, bu kesinlikle üçüncü bir Kill Bill filmi olurdu.” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamadan sonra sevenlerini heyecanlandıran yönetmen, katıldığı bir radyo programında, “Kill Bill 3 noldu ya reis?” şeklinde bir soru yöneltilmesi üzerine herkesi heyecanlandıran bir cevap verdi.

Onuncu filminin ardından film yönetmeyi bırakacağı yönündeki açıklamalarının kendisine hatırlatılması üzerine durumun farkında olduğunu ve son projesi üzerine epey düşündüğünü paylaştı.  Yıllar içinde yeni bir Star Trek filminden The Psychic yeniden çevrimine kadar farklı farklı projelerin kafasında dönüp durduğunu paylaşan Tarantino, bu konuyla ilgili ilk defa büyük bir ipucu verdi.

Uma Thurman ile geçen akşam bir restoranda devam filmi hakkında konuştuklarını ve olası bir devam filmine hayli sıcak baktıklarını açıklayan tecrübeli yönetmen, ikinci filmin ardından Thurman’ın canlandırdığı The Bride karakterinin geleceği ile alakalı kafasında belli başlı fikirler olduğunu da paylaştı. Seriyi devam ettirme konusunda kendisine en zor gelen konunun ikinci filmden sonra The Bride’a ne olduğunu bulmak olduğunu paylaşan Tarantino, bu probleme de bir cevap bulduğunu ama eğer yeni bir Kill Bill filmi çekmeye karar verirse bu projenin hayata geçmesinin en az üç yıl süreceğinin altını çizdi.

Hali hazırda bir tiyatro oyunu ve beş bölümlük bir mini dizi yazmakla şu sıralar hayli meşgul olduğunu bildiğimiz Tarantino, yakın zamanda Kill Bill: Vol. 3 için çalışmalara başlar mı, şimdilik bilinmiyor. Ha biz bekler miyiz? Bekleriz sevgili Tarantino, sen “Yapacağım!” de biz bekleriz.