lana del rey’den on dört dakikalık norman fucking rockwell videosu

lana del rey’den on dört dakikalık norman fucking rockwell videosu


biraz kaliforniya lifestyle alır mısınız?


Son dönemde turnesinde misafir ettiği isimlerle bol bol konuşulan Lana Del Rey, son albümü Norman Fucking Rockwell! ile aynı ismi taşıyan on dört dakikalık bir video paylaştı.

Yılın albümü listelerinde üst sıralarda gördüğümüz ve belki de çıkış albümü Born To Die’dan bu yana en başarılı işlerinden birini ortaya koyan Lana Del Rey’in bu on dört dakikalık videosu; sadece Norman fucking Rockwell şarkısını değil, aynı zamanda Happiness is a Butterfly ve Bartender gibi iki şarkısını daha kapsıyor.

Rey’in videolarında yönetmen koltuğunda görmeye alıştığımız Chuck Grant’in yönetmen koltuğunda oturduğu Norman F***ing Rockwell videosunda Del Rey “California Lifestyle”ın dibine vuruyor. Büyük güneş gözlükleriyle havuz başında takılıyor, hamakta sallanıyor sonra bunlardan sıkılıp piyanosunun başına geçiyor. Arkadaşlarıyla polisler tarafından kovalanıp terkedilmiş bir otoyolun kenarında kanundan kaçıyorlar. Anlayacağınız bu videoda her şey var. Buyrun bu yağmurlu pazartesi gününde Lana Del Rey ve arkadaşlarının Kaliforniya rüyasına ortak olalım.