lost in space’ten ikinci sezon öncesi son fragman

lost in space’ten ikinci sezon öncesi son fragman


houston we have a problem


1960’lı yılların kült dizisi Lost in Space’in günümüz uyarlaması, geçtiğimiz yıl Netflix üzerinden izleyiciyle buluşmuştu. Uzay temasını sevenler için çerezlik bir yapım olan ve 24 Aralık‘ta 2. sezonu başlayacak dizi, yeni sezon öncesi son fragmanını yayınladı.

İlk sezonunda Robinson Ailesi’nin Jüpiter 2 uzay gemisiyle dünyayı terk edip Alpha Prime gezegenine doğru yaptığı problemlerle dolu yolculuğuna misafir olduğumuz Lost in Space’in 2. sezonunda Robinson ailesinin Robot’unu arama serüvenine ortak olacağız. Ailenin yaşadığı zorluklardan sadece bir tanesi olan bu durumun yanı sıra diğer sömürgecilere yeniden katılmaya çalışan ama önünde Dr. Smith ve Don West gibi zorlu bir ikili bulunan ailenin maceraları, uzay savaşları, robotlar, gezegenler arası yolculuk hikayelerine bizi yeniden doyuracak.

İlk sezonuyla 3 günde 6.3 milyon ABD’liye ulaşan dizinin popülaritesi sezon ilerledikçe azalmıştı. Tim Southam ve Stephen Surjik başta olmak üzere birçok farklı yönetmenin kamera arkasında yer aldığı dizinin yapımcı kadrosunda yapımcı kadrosunda Matt Sazama ve Burk Sharpless yer alırken oyuncu kadrosunda ise Molly Parker, Toby Stephens, Maxwell Jenkins, Mina Sundwall, Taylor Russell, Ignacio Serricchio ve Parker Posey gibi isimler var.

24 Aralık itibariyle Netflix üzerinden izlenebilecek Lost in Space’in yeni sezon öncesi son fragmanını buraya bırakıyoruz: