m. ward’dan yeni albüm öncesi bir tekli

m. ward’dan yeni albüm öncesi bir tekli


m. ward'dan yeni albüm müjdesi


Şarkıcı ve söz yazarı kimliğiyle tanıdığımız Matthew Stephen ya da bildiğimiz adıyla M. Ward solo kariyerine kaldığı yerden devam ediyor.
En son geçtiğimiz yıl What a Wonderful Industry isimli 12 parçalık albümüyle karşımıza çıkan M.Ward, yeni albümünün çıkış tarihini açıkladı ve albümden ilk teklisini de yayınladı.

Grup çalışmasına da oldukça yatkın olduğunu bildiğimiz M.Ward, Zooey Deschanel ile birlikte kurduğu She & Him isimli grubunda da aktif olarak yer almıştı. Yine tanıdık isimlerden oluşan indie-folk esintili grup Monsters of Folk’ta da varlığını sürdürmüştü. Solo kariyerine ağırlık vermeyi tercih eden M.Ward, yeni albümü Migration Stories ile indie severlerin playlistlerine talip olmaya geliyor. 

Tamamını 3 Nisan 2020’de dinleyebileceğimiz Migration Stories albümü 11 parçadan oluşacak. Albüm öncesi M.Ward, Instagram hesabından Migration Stories Tour kapsamında başlatacağı turnesini de şimdiden duyurdu.

‘’Bir süre geçti ve bir çok hikayeyle insanlar bir araya geldi. Bilinçaltımdaki şeylerden de ilham alarak bu kayıtları gerçekleştirdim.’’ şeklinde yeni albümünü tanımlayan M.Ward, dinleyicilerini tatlı bir gezintiye davet ediyor.

Migration Stories albümü için Arcade Fire’dan tanıdığımız Tim Kingsbury, Richard Reed Parry, Craig Silvey ve Teddy Impakt gibi isimlerle çalışan Ward heyecanla Nisan’da albümünü çıkartmayı bekliyor. Merak edenler için yeni teklisi Migration of Souls ve albümdeki şarkıların isimleri hemen aşağıda.

Migration Stories:

01 Migration Of Souls

02 Heaven’s Nail and Hammer

03 Coyote Mary’s Traveling Show

04 Independent Man

05 Stevens’ Snow Man

06 Unreal City

07 Real Silence

08 Along the Santa Fe Trail

09 Chamber Music

10 Torch

11 Rio Drone