matrix 4’un oyuncu kadrosunda yeni bir isim daha: jonathan groff

matrix 4’un oyuncu kadrosunda yeni bir isim daha: jonathan groff


mindhunter’dan matrix’e transfer


Paylaşılan her gelişmeyi heyecanla takip ettiğimiz Matrix serisinin devam filmi olacak Matrix 4’dan yeniaze haberler gelmeye devam ediyor. Oyuncu kadrosuna son dokunuşları yapan filme, heyecanımızı artıracak bir isim daha eklendi.

Yapımcılığını David Fincher ve Charlize Theron’un üstlendiği suç ve drama türünde başarıyı yakalamış Netflix dizisi Mindhunter’da Holden Ford karakteriyle tanıdığımız Jonathan Groff, yeni Matrix filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Groff’u filmde nasıl bir rolde izleyeceğimiz şimdilik gizemini korurken, Matrix 4’un oyuncu kadrosuyla şimdiden büyük bir beklenti yarattığını söyleyebiliriz.

Lana Wachowski’yle birlikte Aleksander Hemon ve David Mitchell ikilisinin yazıp yöneteceği Matrix 4’da rol alacak diğer isimler, tabii ki Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss başta olmak üzere, son dönemlerde Watchmen dizisiyle adından söz ettiren Yahya Abdul-Mateen II, How I Met Your Mother’ın Barney’si Neil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith ve Jessica Henwick olacak.

 

Matrix 4’da Yahya Abdul-Mateen II Morpheus’un gençliğine hayat verirken, Neil Patrick Harris’i ise filmdeki kötü karakter olarak izleyeceğimiz kulağımıza gelen minik bilgiler arasında. Çekimlerine önümüzdeki yılın şubat ayında başlanacağı söylenen yapımın için konuşulan en erken vizyon tarihi 2022 olarak gözüküyor.

Sinema dünyasındaki sağlam yeriyle yeni Matrix filminin beklentilerimizi karşılayıp karşılamayacağı konusundaki şüpheler devam etse de filme dair gelecek haberlerin sıkı takipçisiyiz.