michael b. jordan ve jamie foxx’lu just mercy’den yeni fragman

michael b. jordan ve jamie foxx’lu just mercy’den yeni fragman


14 şubat 2020’de beyazperdede


Senaryosu yaşanmış bir hikayeye dayanan Just Mercy filminden yeni bir fragman paylaşıldı. İlk fragmanını Eylül’de izlediğimiz ve yönetmen koltuğunda Destin Daniel Cretton imzasını taşıyan yapım, oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Michael B. Jordan, Jamie Foxx ve Brie Larson’ı başrollerde izleyeceğimiz yapımda bu üçlüye O’Shea Jackson Jr., Tim Blake Nelson, Rob Morgan, Rafe Spall gibi isimler eşlik ediyor. Bryan Stevenson’ın Just Mercy: A Story of Race and Redemption isimli anı kitabından beyazperdeye uyarlanan yapım, adalet için savaşan yetenekli avukat Bryan Stevenson’ın gerçek hikayesinden beyaz perdeye aktarıldı.

İşlemediği bir cinayet yüzünden ölüm cezasına çarptırılan Walter McMillian’ın hikayesinin derinliklerine inecek olan Just Mercy, dram ve gizem türünde yılın ortalama üstü yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor. Jamie Foxx’u Walter McMillian olarak izleyeceğimiz yapımda, Bryan Stevenson’a ise Michael B. Jordan hayat verecek. 

Senaryosu Destin Daniel Cretton ve Andrew Lanham’ın kalemine ait olan Just Mercy, ırkçılık meselesine bambaşka bir perspektiften baktırmayı hedefliyor. Warner Bros. bünyesinde 14 Şubat 2020’de beyazperdede izleyebileceğimiz filmden yeni fragman hemen burada.