michael jordan’ın son sezonunu anlatacak the last dance’ten fragman

michael jordan’ın son sezonunu anlatacak the last dance’ten fragman


sabırsızlanıyoruz


Michael Jordan’ın bir efsaneye ve sadece GOAT değil, tüm zamanların en büyük sporcularından birine dönüştüğü Chicago Bulls yıllarını ve NBA’e geri dönüşüne kadar aktif basketbol hayatının son sezonunu anlatacak The Last Dance isimli belgeselden yeni bir fragman paylaşıldı.

1998 yılında Chicago Bulls ile 8 senede 6 şampiyonluk kazandıktan sonra aldığı sürpriz bir karar ile basketbolu bırakan Michael Jordan ve ’98 efsane Bulls kadrosunun hikayesinin bir belgesele dönüştüğünü öğrendiğimiz andan itibaren The Last Dance’i izleyeceğimiz tarih için gün sayıyoruz. Barack Obama, Phil Jackson, Scottie Pippen, Kobe Bryant, Justin Timberlake, Pat Riley ve Magic Johnson gibi isimlerin misafir olduğu belgesel ABD spor medyasının devi ESPN tarafından hazırlandı.

Sadece basketbolun değil spor tarihinin en büyük isimleri arasında yer alan Jordan’ın ve efsane Bulls kadrosunun 1998 yılında, kendilerine verilen özel bir izinle her anlarını kaydeden bir kamera ekibiyle dolaşmasıyla ortaya çıkan 10 bölümlük belgesel, 20 yıldır basınla paylaşılmayan özel görüntülerden oluşuyor. Scottie Pipen, Dennis Rodman, Toni Kukoc ve Steve Kerr gibi isimlerin de röportajlarıyla yer aldığı belgesel ilk bölümüyle 2020’nin Haziran ayında yayınlanacak.