my chemical romance yedi yıl sonra ilk kez sahnede

my chemical romance yedi yıl sonra ilk kez sahnede


emo'lar mutlu, biz mutlu, herkes mutlu


Müzik kariyerlerine 2001 yılında başlayan, 2013 yılında Emo kültürünün bitmesinin belki bir nedeni belki de bir sonucu olarak dağılan My Chemical Romance’in geri döneceğini sizlerle geçtiğimiz haftalarda paylaşmıştık. O geri dönüşün ilk adımı olarak grup, 7 yıl aradan sonra ilk defa konserini verdi.

Ortadan kayboldukları bu uzun süreç boyunca solo projeler, çizgi romanlar ve Netflix dizileri gibi farklı kulvarlara dağılan grup üyeleri, sonunda verdikleri sözü tuttu. Konser öncesi bu birleşmeye en önden tanıklık etmek için bir gün önceden sıraya giren sıkı hayranlarına battaniye dağıtan MCR üyeleri, konserde grubun en sevilen şarkılarından I’m Not Okay (I Promise), Welcome to the Black Parade ve You Know What They Do to Guys Like Us In Prison’ı seslendirmeyi ihmal etmedi.

2020’de Avusturalya, Yeni Zelanda ve Japonya turnesi yapacak grup bakarsınız bir de albüm patlatır. MCR, onlar ortalıkta yokken epey değişen müzik dünyasında sadece hoş bir nefes mi olacaklar yoksa bir döneme damgasını vuran “Emo” akımını geri getirebilecek mi zaman içinde göreceğiz.