narcos: mexico’nun ikinci sezonundan mini teaser + ilk fotoğraflar yayınlandı

narcos: mexico’nun ikinci sezonundan mini teaser + ilk fotoğraflar yayınlandı


ikinci sezonun yayın tarihi belli oldu


Netflix’in fenomen dizisi Narcos, geçtiğimiz sene Narcos: Mexico spin-off’u ile karşımıza çıkmıştı. Dizinin ilk sezonunda Guadalajara Karteli’nin doğuşuna, başroldeki Diego Luna’nın canlandırdığı Miguel Ángel Félix Gallardo liderliğindeki kartelin halefi olduğu Escobar ve Kali Karteli’nden daha büyük olma çabalarına şahit olmuştuk.

Bizlere Üsküdar’daki evimizden Meksika’daki kartel çekişmelerini zevkle izleten dizi, çok geçmeden ikinci sezon onayını almıştı. Bugün Twitter hesabından mini bir teaser ile 2. sezon yayın tarihini duyuran Narcos: Mexico, görünen o ki bizleri 2. sezonunda da aksiyona doyuracak.

İlk sezonunda 4 farklı yönetmenin çalıştığı Narcos: Mexico’nun 2. sezonunda yönetmen koltuğunda kimin ya da kimlerin oturacağı henüz belli değil. Carlo Bernard, Chris Brancato ve Doug Miro’nun yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda ise Diego Luna, Scoot McNairy, Teresa Ruiz, Matt Letscher, Aaron Staton, Alejandro Edda ve Clark Freeman gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yürütücü yapımcısı Eric Newman yeni sezon için ” Günümüzde Meksika’daki uyuşturucu ağının ne seviyede olduğunu anlamak için her şeyin nasıl başladığını bilmek lazım ve tabii ki Amerika’nın rolünü görmek gerekiyor. Narcos: Mexico’nun 2. sezonunda 30 yıldır kapatamadığımız ve pisliğinde boğulduğumuz Pandora’nın kutusunun nasıl açıldığını göreceğiz.” diyerek yüksek doz aksiyonun sinyallerini şimdiden verdi.

İşte yapımcısının deyimiyle Pandora’nın kutusunun açılacağı Narcos: Mexico’nun 2. sezonundan ilk görseller: