netflix, spotify’ın hikayesini anlatacak bir dizi üzerinde çalışıyor

netflix, spotify’ın hikayesini anlatacak bir dizi üzerinde çalışıyor



Netflix’in yeni projelerini ve Netflix dünyasından neler olup bittiğini duyurduğu See What’s Next isimli Twitter hesabından paylaşılan taze bir habere göre Netflix, Spotify’ın kuruluş hikayesini anlatacak bir proje üzerinde çalışıyor.

Spotify Untold isimli, markanın kuruluş hikayesini anlatan kitaptan uyarlanacak projenin yönetmen koltuğunda Per-Olav Sørensen yer alacak. Facebook’un hikayesini izlediğimiz The Social Network ve Snapchat’in hikayesini anlatacak Quibi’nin mini dizilerinden sonra bizzat sektörün içinden bir hikayeyi anlatacak şimdilik isimsiz dizinin snopsisi de paylaşıldı.

“İsveçli teknoloji girişimcisi Daniel Ek ve müzik korsanlığının doruğa çıktığı bir zamanda ücretsiz ve yasal müzik servisi yapan ortağı Martin Lorentzon’un etrafında şekillenecek dizi; bu üstesinden sadece inanılarak gelinebilecek sürecin, sınırsız iradenin, erişimin ve büyük hayallerin, hepimizin müzik dinleme biçimini geliştirerek küçük oyuncuların statükoya meydan okumasına nasıl yardımcı olabileceğine dair bir hikaye” olarak açıklanan projenin yayın tarihi henüz paylaşılmadı.

Büyüklüğünün yanı sıra müzisyenler tarafından sık sık eleştirilen ve de protesto edilen Spotify’ın perde arkasında yaşananları görmek son derece ilginç olacak gibi gözüküyor.