netflix’in michael bay ile aksiyonun doruklarına çıkacağı 6 underground’un yeni fragmanı geldi

netflix’in michael bay ile aksiyonun doruklarına çıkacağı 6 underground’un yeni fragmanı geldi


patlamalar, çatlamalar ve dahası burada


Aksiyon filmlerinin unutulmaz yönetmeni ünvanını hakkıyla kazanan Michael Bay’in Netflix için çektiği 6 Underground filminden patlaması çatlaması bol bir fragman paylaşıldı.

Bir yandan The Irishman, Marriage Story, The King ve The Laundromat gibi prestijli yapımlarla ödül sezonu için büyük hamleler yapan Netflix’in, yüksek bütçeli Hollywood yapımlarını seven izleyicilerin ağzını sulandıran yapımlarına hız vermeye de pek niyeti yok. Şimdilik bu yapımların en güzel örneklerinden biri gibi gözüken 6 Underground, 13 Aralık Cuma günü izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanırken filmden final fragmanı paylaşıldı.

Deadpool filmiyle unutulmaz bir başarı yakalayan senarist Rhett Reese ve Paul Wernick ile Ryan Reynolds’ı yeniden bir araya getiren filmin yönetmeni, Transfomers, The Rock, The Island gibi yapımlarla “Vurdulu kırdılı filmler benim işim” diyen Michael Bay. Ryan Reynolds’ın başrol oynadığı filmin oyuncu kadrosunda Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy, Lior Raz, Payman Maadi ve Dave Franco gibi başarılı isimler yer alıyor.

Klişelerle dolu, aksiyonu bol bir filmle şöyle kafamı boşaltayım diyenlere amme hizmeti verecek filmin yeni fragmanı hemen burada.