netflix’in the witcher’ından üç adet karakter tanıtım videosu paylaşıldı

netflix’in the witcher’ından üç adet karakter tanıtım videosu paylaşıldı


fantastik bir yolculuğa hazır mısınız?


Andrzej Sapkowski’nin aynı isimli romanından oyun dünyasına transfer olup ortalığı kasıp kavurduktan sonra da tabii ki yolu televizyon dünyasıyla kesişen The Witcher dizisi ha geldi ha gelecek derken yayınlanmasına iki elin parmakları kadar vakit kaldı. Netflix’in bugüne kadar çektiği en büyük bütçeli orijinal dizisi olma özelliğine sahip The Witcher, karakter tanıtımlarını içeren üç yeni fragman yayınladı.

Fantastik bir evrende geçen dizi, doğaüstü güçlere sahip yaratık avcısı olan Geralt’ın maceraları üzerinde şekillenecek. Kader ve aile kavramları çerçevesinde bir öyküyü bizlere anlatacak olan The Witcher, Geralt’ın güçlü bir cadı ve genç bir prenses ile yolunun kesişmesiyle başına gelenleri aktaracak.

Superman rolüyle akıllara kazınan Henry Cavill’in Rivyalı Geralt’a hayat vereceği dizide, Prenses Ciri’yi Freya Allen, Yennefer’i Anya Chalotra, Tissaia’yı MyAnna Buring, Mousesack’i Adam Levy ve Cahir’i Eamon Farran canlandıracak. Aynı zamanda oyuncu kadrosunda Jodi May, Joey Batey, Lars Mikkelsen, Royce Pierreson, Radjou-Pujalte, Anna Shaffer ve Björn Hlynur Haraldsson gibi isimlere de yer veren dizi, özel gösterimle diziyi izleyenler tarafından özellikle aksiyon sahneleri büyük övgüler almıştı.

Netflix’in resmi hesabından yayınlanan fragmanlar dizinin temel üç karakteri Rivyalı Geralt, Prenses Cirilla ve Vengerbergli Yennefer’ın karakter tanımından oluşmakta. Daha ilk sezonu başlamadan ikinci sezon için onayı kapan ve ön gösteriminde oldukça beğenilen The Witcher 20 Aralık’ta ekranlara gelecek.