netflix’ten abd’nin perili evlerini anlatacak belgesel yolda

netflix’ten abd’nin perili evlerini anlatacak belgesel yolda


perilerle dolu bir eve davetlisiniz


Başarılı belgesellere ve yapımlara ev sahipliği yapan Netflix’ten belgesel severlere müjde. “Bir bölüm daha, hadi bunu da izleyeyim” diyerek geceyi uzatacağımız ve çoğunluğunda tek gözümüzü kapatıp izleyeceğimiz yeni bir Netflix belgeseli geliyor. Amerika’nın hikayeleri dilden dile dolanan perili evlerine bizleri konuk edecek ismi şimdilik belirsiz belgeselin kamera arkasındaki isimler de projenin kendisi kadar ilgi çekici.

Conversations With A Killer: The Ted Bundy Tapes belgeselinin başarılı yönetmeni Joe Berlinger’in yöneteceği konuşulan yapımın yapımcı tarafındaysa Imagine Entertainment’ın kurucuları Ron Howard ve Brian Grazer yer alır.

Henüz ismini bilmediğimiz yapım Amerika’nın ünlü perili evlerinin cesur ve titiz perspektiften yansıyacağı bir belgesel olarak şekillenecek. James Wan’ın ünlü korku filmi The Conjuring’e ilham veren Rhode Island’daki Harisville House’ın geçen sene yeniden ziyaretçilere açılmasıyla birlikte bu belgesele de konu olabileceği kulağımıza gelen ipuçları arasında.