new order’dan blue monday eşliğinde ilk wonder woman 1984 fragmanı yayında

new order’dan blue monday eşliğinde ilk wonder woman 1984 fragmanı yayında


hadi herkes izlesi


5 Haziran 2020’de vizyona girecek olmasına rağmen merakla bir şeyler görmeyi beklediğimiz DC’nin eli yüzü düzgün nadir işlerinden olan Wonder Woman’ın devam filmi Wonder Woman 1984‘dan sonunda bir fragman paylaşıldı.

İsminden de anlaşılacağı gibi zaman dilimi olarak seksenli yılları mesken tutacak filmin fragmanında baştan sonra New Order’ın Blue Monday’i bize eşlik ediyor. Son on yılda DC’nin yaptığı en iyi film olarak önce çıkan ve aynı zamanda bir kadın süper kahramanın hikayesini anlatmasıyla beyaz perdede çok da görmediğimiz bir durumun altından başarıyla kalkan filmin yönetmeni Patty Jenkins, kendisine olan hayranlığımızı bir üst seviyeye taşıyacak gibi gözüküyor.

Gişede yakaladığı büyük başarının ardından paralele filmlerle de DC evreninin silkinip kendine gelmesine de yardımcı olan Wonder Woman’ın senaryosuna Jenkins ile beraber 2014 yapımı Godzilla’nın senaristi Dave Callaham ve The Flash ve Titan dizilerinin yaratıcıları arasında yer alan Geoff Johns yer alıyor.

80’ler mevzu bahis olunca haliyle Sovyetler ve Soğuk Savaş gibi başlıkların ağır basacağı filmde SNL skeçleriyle ayrı, beyaz perdedeki karakterleriyle ayrı kalbimizi kazanan Kristen Wiig’in canlandıracağı yeni karakter Cheetah’ı da ilk defa görüyoruz. Narcos‘un Javier Pena’sı, Game of Thrones‘un Oberyn Martell’ı Pedro Pascal’ı da insanların zihinlerini kontrol edebilme özelliğine sahip DC evreninin güçlü işadamı Maxwell Lord’u da misafir eden fragmanın sürprizi ise ilk filmdeki Chris Pine’ı (eşofman takımı ve bel çantası ile) tekrar görümemiz oldu.

Robin Wright ve Connie Nielsen gibi isimlerin bu kadroya eşlik ettiği filmin vizyon tarihi son olarak yapılan minik bir rötuş ile 5 Haziran 2020 olarak belirlenmişti. Gayet başarılı ve heyecanlandıran bir fragmanla açılışı yapan Wonder Woman 1984’un ilk fragmanı hemen burada.